Skyllede flasker

 

Kroghs Flaskegenbrug A/S er Danmarks eneste vinflaske skylleri, med salg af skyllede vin - og spiritus flasker.

 

Vi sælger hvert år ca.14 mio. skyllede flasker til danske og udenlandske tapperier, samt private vinproducenter.

 

De skyllede flasker er kontrolleret maskinelt og manuelt for urenheder, proprester osv. og er derfor altid helt rene og klar til genpåfyldning af vin, øl eller spiritus.

 

De skyllede flasker pakkes på industripaller, med 700- 1400 flasker pr. palle.

For at stabilisere og beskytte flaskerne under fragt krympes en plasthætte omkring hver palle.

 

Hvis De ønsker at købe skyllede flasker, kan vi kontaktes for nærmere aftale på telefonnummer 46 18 54 80 eller mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

 

De kan endvidere se hvilke flasketyper vi sælger under flaskesortiment.

 

Uskyllede flasker

 

Kroghs Flaskegenbrug A/S sælger hvert år ca. 12 mio. uskyllede flasker til udenlandske skyllerier.

 

Grundet meget stor dansk import af vin på flasker, og den effektive indsamling af vinflasker, har vi et overskud af flasker i Danmark. De overskydende genbrugelige flasker eksporteres uskyllede og skyllede til udenlandske skyllerier og aftapningsvirksomheder, hvilket ifølge rapport 256/2000 fra miljøstyrelsen er langt mere miljøhensigtsmæssigt i forhold til at omsmelte alle skårene til nye flasker i Danmark.

 

De hele genbrugelige vin - og spiritusflasker opdeles med maskinkraft i ensartede flasketyper bestemt af form og farve.

 

Kroghs Flaskegenbrug A/S sorterer flaskerne i op til 300 forskellige flasketyper, som afslutningsvis pakkes stående på EUR paller med mellem 300 - 1000 flasker pr. palle.

 

Hver palle omvikles folie for at stabilisere og beskytte flaskerne under fragt. Herefter er flaskerne klar til den vaskeproces som gør flaskerne fuldt genbrugelige til aftapningsformål.

 

Hvis De ønsker at købe uskyllede flasker, kan vi kontaktes på telefonnummer 46 18 54 80 eller mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .